• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Yoke

€ 495,00

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 30 dag(en)

Beschrijving

De Yoke is bekend van “Sterkste Man”. Met dit rek wordt een grote hoeveel gewicht verplaatst door het frame op te tillen en te lopen.


De Yoke is een populair trainingsartikel geworden bij CrossFit. Van Farmerswalks is bekend dat deze oefening de meest effectieve manier is voor het ontwikkelen van je “core”. De reden is dat er met deze oefening gebruik wordt gemaakt van een hoog gewicht en daarom een groot beroep doet op je gehele core. Voor de Yoke gaat dit verhaal helemaal op, omdat met dit frame de hoeveelheid gewicht nog verder opgevoerd kan worden.


De “Yoke” is ook een multifunctioneel apparaat. Het wordt tevens gebruikt als een zwaar en zeer stevig squatrek door het bevestigen van de meegeleverde J-Hooks (afleghaken).


Het frame kan tevens gebruikt worden als “Sled” voor het zwaardere werk. Door de dwarsbalk te laten zakken kan deze gebruikt worden om het frame voort te duwen. Door het bevestigen van een Battlerope met metalen oog, kan je het frame tevens naar je toetrekken en de flink verzwaren.