• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Xplode - 420 gram (60 doseringen) - Orange

€ 29,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Xplode - 420 gram (60 doseringen) - Orange

Één van de meest krachtigste pre-workouts om optimaal te presteren!

  • Één van de krachtigste pre-workouts op de markt
  • Heerlijk frisse Orange-smaak
  • Inclusief het gepatenteerde ingrediënt EnXtra™ ter ondersteuning van alertheid en focus

Xplode Pre-Workout

Maak kennis met Xplode Pre-Workout; de nieuwste productinnovatie op het gebied van pre-workouts waar de krachtige ingrediënten letterlijk de verpakking uitknallen. Barstensvol effectieve ingrediënten als Beta-Alanine, L-Citrulline, Taurine, EnXtra™ en cafeïne om een zo groot mogelijk boost te realiseren voor jouw training. Iedere verpakking bevat maar liefst 60 doseringen, en met een frisse sinaasappelsmaak gaat Xplode Pre-Workout nooit vervelen. Kies dus voor één van de meest krachtigste pre-workouts en presteer optimaal tijdens jouw eerstvolgende workout!

Boost jouw training

Of je nu op zoek bent naar een manier om jouw sprinttraining optimaal te ondersteunen of om maximaal te kunnen presteren in de gym: Xplode Pre-Workout helpt je ieder doel te realiseren. Door een optimale verhouding werkzame stoffen aan Xplode Pre-Workout toe te voegen wordt jouw training optimaal ondersteund. Naast deze werkzame stoffen is er enkel wat zoetstof toegevoegd voor een mild zoete smaak en bevat Xplode Pre-Workout verder pure- en natuurlijke stoffen.

Samenstelling

Iedere serving van 7 gram voorziet je van de nodige boost om te kunnen knallen tijdens jouw workout. De samenstelling is nauwkeurig uitgebalanceerd, zodat je enkel de voordelen van de werkzame ingrediënten ervaart en eventuele bijwerkingen tot een minimum worden beperkt. Zo staat het cafeïnegehalte van 1 serving Xplode Pre-Workout gelijk aan 1 espresso, waardoor je geen ongewenst opgejaagd gevoel zult ervaren.

Gebruik en dosering

Meng 7 gram Xplode Pre-Workout met 200 ml drank naar keuze en drink dit 30-45 minuten voor de training op.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.