• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

XONE® - Magnesium citraat - 100 tabletten

€ 19,95

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

XONE® - Magnesium citraat - 100 tabletten

Verantwoordelijk voor talloze biologische processen!

  • 200 mg magnesiumcitraat per tablet
  • Ondersteunt de eiwitsynthese
  • Helpt sterke en flexibele spieren te behouden
  • Hoge biologische beschikbaarheid


Aanwezig in letterlijk iedere cel van je lichaam is magnesium verantwoordelijk voor talloze biologische processen. Magnesium speelt een belangrijke rol bij de eiwitsynthese, spierfunctie, energiemetabolisme, elektrolytenbalans en nog veel meer. Vooral atleten hebben dagelijks een goede hoeveelheid magnesium nodig vanwege de verhoogde behoeften als gevolg van intensieve trainingen. Zweten verlaagt het magnesiumgehalte, waardoor de behoefte aan aanvulling toeneemt. Er is echter één obstakel: magnesium uit voedselbronnen is vaak niet erg biologisch beschikbaar waardoor een tekort mogelijk is ondanks het feit dat er op papier voldoende magnesium wordt genomen.


Xone® Magnesium bevat de zeer biologisch beschikbare magnesiumcitraatvorm om een ​​optimale opname en effectiviteit te garanderen. Op die manier weet je zeker dat je van alle voordelen van magnesium profiteert. Magnesium helpt bijvoorbeeld bij de eiwitsynthese en speelt dus een rol bij de opbouw van eiwitten in je lichaam. Daarnaast ondersteunt magnesium de normale spierfunctie en speelt het een rol bij het behoud van sterke en flexibele spieren. Magnesium geeft ook energie bij vermoeidheid.


Naast deze sportgerelateerde voordelen heeft magnesium ook talloze gezondheidsvoordelen. Magnesium heeft een positieve invloed op je zenuwstelsel, bevordert de celvernieuwing en bevordert de focus en het geheugen, om er maar een paar te noemen. Magnesium speelt dus een enorme rol bij het functioneren van je lichaam, welzijn en sportprestaties.


Xone® Magnesium bevat 100 tabletten met elk 200 mg magnesiumcitraat. Elke portie bevat 53% van de dagelijks aanbevolen dosis magnesium. Neem 1 of 2 tabletten per dag.

Xone® verhoogt de standaard

Wanneer je de hoogst haalbare doelen nastreeft dien je ondersteund te worden door de hoogste kwaliteit sportvoeding. Dat is exact waarom Xone® de standaard verhoogd en jou voorziet van professionele kwaliteit supplementen. De beste ingrediënten, optimale doseringen en een gecertificeerd dopingvrij label. Je weet dat het tijd is om in de Xone te komen!

Alle Xone® producten zijn gegarandeerd dopingvrij

Strevende naar ultieme prestaties wil je ervan verzekerd zijn dat je product 100% vrij is van verboden substanties. Om die reden wordt iedere batch van ieder Xone® product getest in overeenstemming met de regulaties van de Nederlandse NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport). Alle tests worden onafhankelijk uitgevoerd door het LGC Laboratorium in het Verenigd Koninkrijk, een wereldleider in de levensmiddelensector. Als gevolg draagt ieder Xone® product met trots de gecertificeerd dopingvrij badge die staat voor de puurste kwaliteit verkrijgbaar.


Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.