• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Waxy Maize

€ 24,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Waxy Maize

  • De door ons aanbevolen koolhydraatbron
  • Heerlijke smaak
  • De carbloader zonder crash!
  • Koolhydraten dragen bij tot het herstel van de normale werking van de spieren (contractie) na zeer intensieve en/ of langdurige lichaamsbeweging die tot spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraad in skeletspieren heeft geleid


Waxy Maize

een hoogwaardige bron van koolhydraten met een zeer laag suikergehalte. Deze koolhydraten worden gewonnen uit bewerkt maïszetmeel, wat Waxy Maize een zeer geschikte carb loader zónder crash maakt. Koolhydraten dragen bij tot het herstel van de normale werking van de spieren (contractie) na zeer intensieve en/of langdurige lichaamsbeweging die tot spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraad in skeletspieren heeft geleid. Zorg dus altijd dat je jouw lichaam van voldoende hoogwaardige koolhydraten voorziet ter ondersteuning van een sportieve levensstijl.

Zuivere ingrediënten

Waxy Maize bestaat voor 99% uit amylopectine, en juist dit hoge gehalte aan amylopectine maakt Waxy Maize een uniek product. Er worden echter vele producten als Waxy Maize aangeboden welke grotendeels uit amylose bestaan en bezitten daardoor niet de unieke eigenschappen die je van Waxy Maize verwacht. Bij ons krijg je dus de kwaliteit die je van ons gewend bent, en ook nog eens zeer scherp geprijsd.

Unieke kenmerken

De glucosepolymeren uit Waxy Maize bestaan voor 99% uit amylopectine. Amylopectine heeft een zeer hoog molecuulgewicht, maar toch een zeer kleine korrelgrootte waardoor deze goed oplossen in water. Waxy Maize wordt daarnaast geprezen om zijn lage osmolariteit.

Gebruik en dosering

Begin met een dosering van 40 gram per keer en bouw deze indien gewenst op naar het volgende gebruik: Neem direct na iedere training ca. 75 gram Waxy Maize (2,5 scoop), bij voorkeur met water. Waxy Maize kan ook ’s ochtends of voor de training gebruikt worden. Gebruik Waxy Maize voor een optimaal resultaat met Essential Amino Stack of PeptoPro.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.