• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Water Drain 60 capsules

€ 14,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Water Drain 60 capsules

Water Drain bevat een unieke formule van een geconcentreerd plantenextract.

  • Moderne formule met de meest effectieve extracten
  • Kuur van 10 dagen
  • Veilig in gebruik


Water Drain bevat een unieke formule van een geconcentreerd plantenextract.Water Drain bevat een unieke formule van een geconcentreerd plantenextract.

DE ULTIEME FORMULE VOOR DIE ULTRA DROGE LOOK. Water Drain heeft een unieke formule van geconcentreerde plantenextracten, samengesteld door bodybuildingexperts. De stoffen zijn in balans gebracht om elkaars werking te versterken tot de krachtigste formule ooit gemaakt.


Paardenbloemextract

Beredruifextract

Guldenroede extract

BlaaswierGroene thee-extract

Vitamine B6

Kaliumcitraat

Peterseliewortel

Brandnetelextract

Gebruik

Neem drie capsules tweemaal per dag gedurende 10 dagen. Neem niet langer dan 10 aaneengesloten dagen. Drink 6 tot 8 glazen water gedurende de dag voor een optimaal resultaat.

Inhoud: 60 capsules


Grootte Dosering: 3 capsules


Aantal Doseringen per verpakking: 20 (10 dagen kuur)


Allergie-informatie: Dit product bevat geen allergenen.


Veel gestelde vragen

V) Is Water Drain ongevaarlijk?

A) Water Drain is voor gezonde mensen, en met inachtneming van de 10-daagse kuur, volstrekt ongevaarlijk. We raden het product af voor mensen met een verstoorde vochthuishouding of nierproblemen. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.