• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
Redcon1 Total War green apple

Redcon1 Total War green apple

€ 31,90

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad

Beschrijving

Redcon1 Total War

Total War is wat iedere pre workout zou willen zijn: trainen met maximale intensiteit en niks anders!


Total War is wat iedere pre workout zou willen zijn: trainen met maximale intensiteit en niks anders! Of je nu 's ochtends, 's middags of 's avonds traint, Total War sleept je door de training heen. Total War combineert stimulanten, NO boosters en overige ingrediënten tot een all-in-one pre workout formule. Met Total War wil je na een uur niet naar hius, maar moet iemand je de sportschool uit trekken! Total War is bedoeld voor de serieuze atleet die alleen genoegen neemt met het allerbeste.

Total War bevat 30 doseringen per verpakking.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.