• gratis verzending vanaf € 30
 • dorenveldlogistics@ziggo.nl
 • gratis verzending vanaf € 30
 • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Protein Granola

€ 14,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Protein Granola

Delicious Protein Granola is een eiwitrijke granola in heerlijke crunchy smaken

 • Granola met goede voedingswaarden!
 • Heerlijke Chocolate Caramel of Red Fruit smaak
 • Ongekend hoog eiwitgehalte van 36%
 • Zelfs geschikt tijdens een dieet


Granola, het krokante mengsel van onder andere granen, zaden, pitten en gedroogd fruit, is een favoriet van velen tijdens het ontbijt. Maar alhoewel granola gecombineerd met yoghurt of kwark een heerlijk ontbijt maakt, kleeft er ook een keerzijde aan... De meeste granola's zijn namelijk erg hoog in calorieën waarvan het overgrote deel bestaat uit koolhydraten en vetten. Het eiwitgehalte bedraagt meestal minder dan 10% en dat maakt normale granola niet het meest geschikte product tijdens fases van vetverlies. Zonde, want veel mensen zouden het maar al te graag dagelijks laten terugkeren in hun voedingspatroon. Maar gelukkig is er nu een oplossing!

Op basis van deze tekortkomingen hebben we de Delicious Protein Granola ontwikkeld. De Delicious Protein Granola combineert een heerlijke, crunchy Chocolate Caramel of Red Fruit smaak met uitstekende voedingswaarden door het gebruik van havermout en verschillende eiwitbronnen! Dit maakt de Delicious Protein Granola geschikt voor ieder dieet! Zelfs gecombineerd met yoghurt zorgt de Delicious Protein Granola voor een eiwitrijk ontbijt, zonder overboord te gaan met de vetten en koolhydraten. Om je een beeld te geven van de kwaliteit zetten we de voordelen van Delicious Protein Granola op een rij.

Delicious Protein Granola bevat per 100 gram :

 • 18 gram minder koolhydraten*
 • 1,5 gram minder suikers*
 • 10 gram minder vet*
 • Maar liefst 29 gram meer eiwit!*

* Ten opzichte van de meest voorkomende granola's & muesli-mixen

Gebruik

Mix 40 gram (4 eetlepels) Delicious Protein Granola door je yoghurt of kwark. Delicious Protein Granola is uitstekend geschikt om tijdens het ontbijt te nemen, maar ook op andere momenten van de dag is het een heerlijk, eiwitrijk tussendoortje!

Ingrediënten

CHOCOLATE CARAMEL

Havervlokken, eiwit blend: (soja eiwit, melkeiwit), suiker, stukjes chocolade koekjes (tarwebloem (gluten), suiker, palmolie, cacao, maïsbloem, zout, glucose, zuurteregelaar: natrium bicarbonaat, emulgator: soja lecithine), bruine suiker, canola olie, pecannoten, cacao, aroma's (sulfieten), fructo-oligosaccharide, zoetstof: sucralose.

RED FRUIT

Volkoren havermout (gluten), eiwit blend: (soja eiwit isolaat, melkeiwit-concentraat), suiker, gedroogd fruit (9,3%) (Frambozen, aardbeien, veenbessen), tarwegluten, canola olie, bruine suiker, fructo-oligosaccharide, aroma's, zoetstof: sucralose.

Veel gestelde vragen

V) Voor wie is de Delicious Protein Granola bedoeld?
A) Delicious Protein Granola is bedoeld voor iedereen die een eiwitrijk alternatief zoekt voor gebruikelijke granola, muesli & cruesli-mixen die je in de supermarkt tegenkomt. Het biedt een eiwitrijk, maar daarom niet minder lekker alternatief!


V) Is de Delicious Protein Granola ook geschikt tijdens een dieet?
A) Ja, Delicious Protein Granola is zo samengesteld dat het aandeel koolhydraten en vetten aanzienlijk lager is ten opzichte van vergelijkbare producten. Dat terwijl het eiwitgehalte wel duidelijk hoger is. Dat laatste ondersteunt het herstel en de groei van spiermassa. Door de lagere calorische waarde is Delicious Protein Granola dus ook perfect toe te voegen aan een dieet.