• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Pre Powder

€ 34,95
-14%

€ 29,95

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Pre Powder

Ervaar de meest exclusieve Pre Workout!

  • De meest exclusieve pre workout op de markt!
  • Grote dosering van 16,5 gram
  • Frisse Cola smaak
  • Combinatie van bewezen ingrediënten met de nieuwste toevoegingen

Pre Powder

Het is tijd om jouw workout naar een volgend niveau te tillen! Dit doe je vanaf nu met Pre Powder: een vernieuwende pre-workout met een unieke combinatie van bewezen effectieve ingrediënten. Pre Powder is het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en talloze testrondes. En het resultaat mag er met de introductie van Pre Powder méér dan zijn! Combineer krachtige ingrediënten met de meest innovatieve toevoegingen en je hebt de krachtigste pre-workout in handen.

Krachtige ingrediënten

Pre Powder combineert de kracht van bewezen effectieve ingrediënten als L-citrulline, L-arginine en beta-alanine met de meest innovatieve toevoegingen zoals EnXtra™. Tel hier tot slot maar liefst 370 mg cafeïne bij op en je weet zeker dat je de grootst mogelijk boost ervaart voor jouw training. 1 dosering Pre Powder bevat maar liefst 16,5 gram, dus op geen enkel ingrediënt is bezuinigd.

Smaak

Naast een maximale werkzaamheid speelt de smaak natuurlijk ook een enorme rol. Daarom hebben we hier bij het ontwikkelingsproces van Pre Powder veel aandacht aan besteed. Hierbij hebben we voor de lekkere en frisse smaak Cola gekozen, waarmee Pre Powder niet onderdoet voor jouw favoriete frisdrank.

Gebruik en dosering

Meng 1 dosering Pre Powder (16,5 gram) met 300 ml drank naar keuze en drink dit 30-45 minuten voor de training op.

Pre Powder is verkrijgbaar in een 500 gram verpakking.

Lab test

Pre Powder is getest op zuiverheid en verontreinigingen en voldeed aan alle normen.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.