• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

NitroX

€ 29,75

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

NitroX

#1 Creatine & Nitric Oxide Formule

  • All-in-One Creatine & N.O. Formule
  • 3.000mg CreaPure®
  • Hoge dosering L-Citrulline
  • Vinitrox™, Bioperine® & meer


Ken je dat gevoel wanneer je net klaar bent met trainen en je spieren volgepompt zijn met bloed? De aders staan op je armen, je shirt zit strak en je krijgt het gevoel dat niks je nog tegen kan houden. Het zou toch heerlijk zijn als je dat gevoel altijd vast kon houden...

#1 Creatine & Nitric Oxide Formule

NitroX is een All-in-One Creatine en N.O.-Supplement om het maximale uit je workouts te halen. NitroX bevat alleen het gepatenteerde CreaPure® zodat jij verzekerd bent van de allerhoogste kwaliteit. Creatine helpt niet alleen alleen bij het verbeteren van de prestaties, maar stimuleert ook de spiergroei en spierkracht*.

Daarnaast bevat NitroX maar liefst 3.000 milligram pure L-Citrulline, een hoge hoeveelheid groene thee extract, het gepatenteerde Vinitrox™ & meer. Hiermee zorgt NitroX voor een solide basis om er iedere training voor de volle 100% voor te gaan.

Gebruik en dosering

Neem tweemaal daags 3 tabletten in, bij voorkeur in de ochtend en voor de training. Op rustdagen in de ochtend en in de namiddag.

*Bij explosieve krachtinspanningen

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.