• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Night Protein

vanaf € 16,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Night Protein

100% Zuivere Micellar Caseïne! Beter bestaat gewoon niet

  • Ideaal als je overdag enige tijd geen eiwitten kan verorberen
  • 100% micellar caseïne, maar liefst 88 gram eiwit per 100 gram!
  • Vrijwel lactose- en vetvrij en bevat geen aspartaam
  • Heerlijke smaken
  • Made in Holland

Night Protein

Night Protein van XXL Nutrition bestaat voor 100% uit zuiver micellar caseïne. Geen andere opvulmiddelen of eiwitsoorten, maar puur en alleen caseïne eiwit. Caseïne eiwit heeft als belangrijkste eigenschap dat deze ideaal voor het slapengaan te gebruiken is. Met een eiwitgehalte van maar liefst 88% kun je gedurende de nacht jouw spieren van de meest geschikte eiwitten voorzien. Verkrijgbaar in 9 heerlijke smaken, vrijwel lactose- en vetvrij en zonder gebruik van aspartaam.

Gebruik en dosering

Gebruik: Los per shake 40 gram (2 maatscheppen) Night Protein op in 250-350 ml water of melk. Wij adviseren Night Protein voor het slapengaan.

Omdat de eiwitshake een dikke structuur heeft is het raadzaam eerst melk of een andere drank naar keuze in een shakebeker te doen, het eiwitpoeder een beetje los te schudden en daarna toe te voegen. Schud de shakebeker tot alles is opgelost.

Voor een dunnere shake voeg je extra melk of een andere drank naar keuze, wanneer je het als een soort vla wilt eten gebruik je juist minder melk of een andere drank naar keuze gebruiken.

Veelgestelde vragen

V) Wat kan ik van de smaak 'unflavored' verwachten?

A) Unflavored varianten zijn 100% pure producten zonder toevoegingen van smaak- en zoetstoffen. Verwacht hier de natuurlijke smaak van de ingrediënten. Het is dus geen smaakloos product zoals bijvoorbeeld water.

Registratienummer AS 3031/16

Night Protein is een voedingssupplement met zoetstoffen.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.