• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Natural Vegan Gainer

€ 26,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Natural Vegan Gainer

Vegan Gainer met hoogwaardige plantaardige voedingsbronnen!

  • Boordevol hoogwaardige & natuurlijke voedingsstoffen
  • Perfect voor een vegan lifestyle
  • Ruim 30 gram eiwit uit 3 verschillende eiwitbronnen
  • Vol complexe koolhydraten en vezels, weinig suiker


Hoogwaardige plantaardige voedingsbronnen

Wanneer we het hebben over aankomen betekent dat natuurlijk aankomen op een goede manier. We willen graag vetvrije massa aankomen in de vorm van spiermassa, niet in de vorm van overtollig vet. Om dat te bereiken is het dan ook belangrijk om voedingsstoffen van hoge kwaliteit binnen te krijgen. Één dosering Natural Vegan Gainer van 100 gram bevat maar liefst 380 kilocalorieën. Die dosering bestaat voor 30,3 gram uit eiwit afkomstig uit de hoogwaardige bronnen erwten eiwit-isolaat, hennep eiwit en eiwitconcentraat van de lupineboon. Deze combinatie van 3 eiwitbronnen garandeert een compleet aminozuurprofiel.


De koolhydraten zijn afkomstig van havermeel, bruine rijstmeel, inuline en rijstmeel. Deze combinatie vertaalt zich naar veel vezels, weinig suikers en dus een geleidelijke afgifte in je lichaam. Tot slot is er MCT olie uit kokos toegevoegd om je lichaam van goede vetten te voorzien.

Vol met vitamines & mineralen

Natural Vegan Gainer bevat niet alleen een uitzonderlijke samenstelling qua macronutriënten, ook micronutriënten zijn aan gedacht! Zo bevat Natural Vegan Gainer maar liefst 10 verschillende vitamines en 3 verschillende mineralen ter ondersteuning op je dagelijkse voeding. Zo ondersteunt vitamine b12 bijvoorbeeld het energieniveau, terwijl vitamine d goed is voor de werking van de spieren. Vitamine c is daarnaast ook nog een antioxidant en dient ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Het mineraal calcium is een waardevolle toevoeging omdat je met een plantaardige levensstijl natuurlijk geen zuivelproducten binnen krijgt. Hierdoor wordt het moeilijker om voldoende van dit waardevolle mineraal binnen te krijgen. Calcium is onder andere belangrijk voor het behoud van sterke botten.

Gebruik en dosering

Tot slot heeft de Natural Vegan Gainer een heerlijke natuurlijke smaak die is verkregen door middel van natuurlijke aroma en zoetstof. Los per shake 50 tot 100 gram Natural Vegan Gainer op in ten minste 200 tot 400 ml plantaardige melk of een andere drank naar keuze. Neem 1 tot 3 shakes per dag. Natural Vegan Gainer dient niet als vervanging van een gevarieerd eetpatroon en gezonde leefstijl, maar als aanvulling daarop.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.