• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

MCT Powder - 250 gram

€ 14,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

MCT Powder - 250 gram

De populaire MCT's nu in poedervorm!

  • Pure kokosvetzuren
  • Hoog in middellange keten vetzuren (MCT's)
  • Verrijkt met acaciavezels
  • Eenvoudig te doseren

MCT Poeder

Middellange keten vetzuren, oftewel MCT’s, zijn al jaren één van de meest populaire vetzuren. En dit is niet voor niets: MCT’s worden namelijk efficiënter en sneller gemetaboliseerd dan normale keten vetzuren. Hierdoor fungeren ze in het lichaam meer als koolhydraten dan vetten. Door deze unieke voordelen is MCT ideaal om te gebruiken bij een ketogeen dieet, een bulk of rondom te training. MCT is zelfs goed te gebruiken in een calorie-beperkend dieet. 

Unieke kenmerken

MCT’s komen van nature vooral voor in kokosolie, maar het gebruik van enkel kokosolie om MCT’s binnen te krijgen kent verschillende nadelen. Zo is kokosolie niet vloeibaar op kamertemperatuur en bestaat het slechts voor de helft uit MCT’s. Het voordeel is dat de MCT’s neutraal van smaak zijn, en daarmee gemakkelijk toe te voegen zijn aan bijvoorbeeld eiwitshakes of ontbijtgranen. Door het ultrafijne poeder lost MCT Poeder gemakkelijk op.

Voedingswaarden

1 serving MCT Poeder (10 gram) bevat maar liefst 68 kcal. Gebruik maximaal driemaal daags MCT Poeder als toevoeging op je basisvoeding en je verhoogt gemakkelijk je totale calorie-inname.

Gebruik en dosering

Meng 1 maatschep (10 gram) met 175 ml drank naar keuze of vruchtensap en drink dit voorafgaand aan de training.


Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.