• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

L-Theanine - 60 Veggiecaps

€ 9,95

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

L-Theanine - 60 Veggiecaps

De meest kwalitatief hoogstaande L-Theanine zonder onnodige toevoegingen!

  • 200 mg L-Theanine per veggiecap
  • Slechts €9,95 voor 2 maanden dagelijks gebruik
  • L-Theanine van de hoogste kwaliteit

L-Theanine

L-Theanine is een is een aminozuur dat van nature voorkomt in de bladeren van thee. Dit komt met name voor in groene en witte thee. Om een dosering van 200 mg L-Theanine binnen te krijgen uit thee zijn zeer grote hoeveelheden thee benodigd, Deze veggiecaps zijn hooggedoseerd en met slechts één capsule per dag voorzie je jouw lichaam al van 200 mg L-Theanine van zeer hoge kwaliteit.

Natuurlijk supplement

Omdat L-Theanine een van nature aanwezige voedingsstof in thee is, is het ons gelukt de L-Theanine op natuurlijke wijze uit de theebladeren te onttrekken. Zo weet je zeker dat je jouw lichaam van de meest kwalitatief hoogstaande L-Theanine voorziet zonder onnodige toevoegingen.

Hoog gedoseerde veggiecaps

In tegenstelling tot vele andere aanbieders op de markt bevat slechts één veggiecap L-Theanine al een dosering van 200 mg. Zo lijken andere aanbieders vaak goedkoper, maar kom je bedrogen uit wanneer je naar de prijs per dosering van 200 mg kijkt.

Gebruik en dosering

Gebruik eenmaal daags 1 veggiecap, bij voorkeur op de nuchtere maag.


Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.