• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Kre Alkalyn - 120 caps

€ 18,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Kre Alkalyn - 120 caps

Gebufferde creatine met 100% opname

  • 750mg Kre-Alkalyn per capsule
  • Gebufferde creatine voor meer stabiliteit
  • Alle voordelen van normale creatine zonder de bekende bijwerking
  • Creatine stimuleert spiergroei/(vetvrije)spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen

Wat kan ik van Kre-Alkalyn verwachten?

Kre-Alkalyn is een creatine in een gebufferde vorm. Hierdoor heeft Kre-Alkalyn zich door jaren heen als een vast supplement ontwikkeld bij verschillende fanatieke sporters en atleten. Creatine zelf is het meest onderzochte voedingssupplement met bewezen werking.

Hoe functioneert Kre-Alkalyn?

Een deel van onze dagelijkse creatinebehoefte krijgen we binnen uit gewone voeding. Met name rood vlees bevat meer creatine. Een ander gedeelte van de creatine wordt door het lichaam zelf aangemaakt. Creatine is een drager voor ATP en wanneer men bezig is met flinke lichaamsinspanningen dan het is belangrijk om geen tekort te hebben. Ervaren sporters gebruiken daarom al jaren creatine, en in het bijzonder Kre-Alkalyn om te zorgen dat de prestaties optimaal blijven. Doordat Kre-Alkalyn een gebufferde creatinevorm is heeft het niet de bekende bijwerkingen van normale creatine monohydraat.

Op trainingsdagen: Neem 1 tot 2 capsules voor het ontbijt en 1 tot 2 capsules voor de training.

Op niet trainingsdagen: neem 1 tot 2 capsules voor het ontbijt en 1 tot 2 capsules voor het avondeten.

De perfecte dosering is voor iedereen anders. Experimenteer met hoeveelheden om er zelf achter te komen wat voor jou het beste werkt, maar neem nooit meer dan 5 gram per dag.

Aanbevolen dosering voor Krea-Alkalyn

  • tot 90kg: 1500mg
  • 90 - 100kg 2250mg
  • +100kg: 3000mg

Veel gestelde vragen

V) Waarom is Kre-Alkalyn per gram duurder dan andere creatines?

A) Kre-Alkalyn lijkt op het eerste gezicht misschien duurder, maar dat is absoluut niet het geval. Bedenk maar eens: 1,5 gram Kre-Alkalyn geeft al het resultaat waar je normaal 10-15 gram creatine monohydraat voor nodig zou hebben.

V) Is er bij Kre-Alkalyn een oplaadfase en pauze nodig?
A) Nee, door de gunstigere ph-waarde wordt Kre-Alkalyn 100% opgenomen, zo’n tien keer beter dan klassieke creatine monohydraat. De oplaadfase vooraf en pauzes tussendoor zijn met Kre-Alkalyn eindelijk verleden tijd.


Registratienummer
NUT 1986/24

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.