• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Glutamine

€ 18,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Glutamine

Glutamine in zuivere L-vorm!

  • Verkrijgbaar in pure vorm
  • 2 heerlijke smaken
  • 100% pure glutamine
  • Ideaal voor, tijdens of na een training


Glutamine is een semi-essentieel aminozuur, wat betekent dat het lichaam deze stof zelf aan kan maken uit essentiële aminozuren zoals BCAA’s. Er zijn echter situaties waarin het lichaam hier onvoldoende toe in staat is, zoals bijvoorbeeld in periodes van zware training of stress. Daarom valt het voor jou als fanatiek sporter aan te raden om te zorgen dat je voldoende glutamine binnenkrijgt, en dit doe je gemakkelijk met de Glutamine van XXL Nutrition. 1 serving van 10 gram Glutamine Unflavored bestaat voor 100% (en dus 10000 mg) uit glutamine in de zuivere L-vorm, zodat je zeker weet dat je jouw lichaam van de meest zuivere vorm glutamine voorziet.

Pure Glutamine

Omdat wij enkel gebruik maken van pure glutamine behoort dit supplement tot het meest zuivere glutamine-supplement op de markt. Met gebruik van Glutamine ondersteun je jouw lichaam in tijden van zware training en/of cutten zodat je op hoog niveau kunt blijven presteren. En wist je dat glutamine met 60% het meest in het menselijk spierweefsel voorkomt? Het is dus van groot belang dat je dit semi-essentiële aminozuur voldoende binnenkrijgt.

Twee heerlijke smaken

Het is aan te raden om glutamine meerdere malen per dag te gebruiken. Daarom hebben wij 3 varianten Glutamine ontwikkeld: een neutrale unflavored variant, en de 2 heerlijk frisse smaken Cocos/Ananas (Pina Colada) en Raspberry.

Gebruik en dosering

Meng 1 maatschep Glutamine (10 gram) met 250 ml drank naar keuze. Bij voorkeur direct na het opstaan, voor en na de training en vlak voor het slapen.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.