• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Fat Binder

€ 49,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Fat binder

  • Wetenschappelijk bewezen vet blokker
  • Effectiever dan alleen diëten voor de behandeling van overgewicht
  • Vermindert de opname van vet uit voeding
  • Bindt per gram maar liefst 60 gram (=540 kcal) aan vet
  • Geschikt voor vegetariërs

Heb je moeite met afvallen doordat je die lekkere vette hap niet kunt laten staan? Dan is de Fat Binder precies wat je zoekt!

Fat Binder is een CE gecertificeerd medisch hulpmiddel en bevat per capsule 500 milligram van het gepatenteerde Lipomyl™. Dit is een natuurlijke polysaccharide die tot wel 60 keer zijn eigen gewicht aan vet kan binden. Voor iedere 2 capsules staat dat gelijk aan maar liefst 540 kilocalorieën aan vet! Dit maakt Fat Binder een vetblokker supplement dat maar liefst 380% effectiever is dan de huidige marktleider die maar 15 gram vet kan binden per gram.

Hoe werkt Fat Binder?

Fat Binder staat bekend als een vetblokker. Dit betekent dat Fat Binder helpt bij het verminderen van de opname van voedingsvetten om zo de calorieinname te verminderen. Lipomyl™ bindt zich aan de vetten en vormt een grote klont die te groot wordt om door het lichaam opgenomen te worden. Hierdoor blijft deze onverteerd en verlaat deze op een natuurlijke weg het lichaam om zo een hoop kilocalorieën te besparen. Dit kan effectief bijdragen aan succesvol gewichtsverlies.

Een bijkomend voordeel is dat Fat Binder niet de vetten doorlaat, maar wel de vitamines en mineralen die de producten bevatten. Zo ontvangt je lichaam wel het goede, maar niet het slechte.

Tot slot kan het gebruik van Fat Binder bijdragen aan een beheersing van de eetlust. Door de vorming van de grote klont wordt de doorstroming van voedsel beperkt waardoor er langer sprake is van een verzadigd gevoel. Hierdoor heb je minder snel de neiging om weer te eten.

Wetenschappelijk onderzoek

Lipomyl™ Fat Binder is in wetenschappelijk onderzoek uitvoerig getest en hieruit bleek dat iedere gram zich hecht aan tot wel 60 gram oliezuur. Een klinische evaluatie werd ook uitgevoerd waarbij het gebruik van Fat Binder bij de behandeling van overgewicht en obesitas ondersteund werd.

Bovendien is Lipomyl™ goed voor de cholesterolspiegel.

Het gebruik van Fat Binder

Neem 2 capsules, ongeveer 15 minuten voor de maaltijd. Doe dit 3 maal daags, voor in totaal 6 capsules per dag. Meer capsules vergroot de effectiviteit van het product niet. Voor een optimaal resultaat neem je Fat Binder voor een periode van minimaal 4 weken. Iedere verpakking Fat Binder is voldoende voor 30 dagen.

Uiteraard is het voor het beste resultaat belangrijk om Fat Binder te combineren met een gebalanceerd en gevarieerd dieet waarbij oa. overbodige calorieën, bewerkte producten en suikers zoveel mogelijk vermeden worden. Daarnaast is het erg behulpzaam om voldoende krachttraining en/of cardio te doen in de periode dat je Fat Binder neemt.

Fat Binder is geschikt voor vegetariërs.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.