• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Create Pump - 337,5 gram - Citrus Burst

€ 24,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Create Pump - 337,5 gram - Citrus Burst

  • Inclusief L-Arginine AKG en de gepatenteerde ingrediënten BetaPower™ en Crea-Trona™
  • Een unieke uitgebalanceerde mix van krachtige ingrediënten
  • Creatine, ondersteunt spierkracht en spieropbouw i.c.m. explosieve krachtsinspanningen


Create Pump

Naast de introductie van Create hebben wij ook hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nóg geavanceerder product. Met trots kunnen wij vermelden dat dit is gelukt; maak kennis met Create Pump! Deze productinnovatie bevat dezelfde krachtige ingrediënten als Create (zoals BetaPower™, creatine ethyl ester malaat, creatine puryvaat, creatine citraat en Crea-Trona™) maar ook L-Arginine AKG. Verkrijgbaar in de superfrisse smaak Citrus Burst en als 337,5 gram verpakking. Zo maak je gemakkelijk maar liefst 25 doseringen Create Pump!

Een unieke mix aan ingrediënten

Create Pump bevat een nauwkeurig uitgebalanceerde mix van werkzame ingrediënten. 1 serving van 13,5 gram voorziet je in één keer van maar liefst 5000 mg creatine. Creatine ondersteunt spierkracht en spieropbouw i.c.m. explosieve krachtsinspanningen. Vul dit aan met de krachtige ingrediënten BetaPower™, L-Arginine AKG en taurine en je hebt een optimale Create Pump in handen!

Voedingswaarden

Create Pump bestaat voor 100% uit ingrediënten die jouw actieve levensstijl ondersteunen. Hierbij zit je niet te wachten op extra calorieën, dus hebben wij Create Pump nagenoeg calorievrij ontwikkeld. Zorg ervoor dat je voldoende drinkt tijdens het gebruik van Create Pump en profiteer optimaal van de voordelen.

Gebruik en dosering

Meng 1 afgestreken maatschep (13,5 gram) met vruchtensap of een andere drank naar keuze. Neem Create Pump bij voorkeur rondom de training of op de nuchtere maag en zorg ervoor dat je voldoende drinkt.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.