• gratis verzending vanaf € 30
 • dorenveldlogistics@ziggo.nl
 • gratis verzending vanaf € 30
 • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Complex Carb Gainer

vanaf € 13,95

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Complex Carb Gainer

Koolhydraten uit rijst- en havermoutmeel en maar liefst 3 hoogwaardige eiwitbronnen!

 • De weight gainer met geen grammetje toegevoegd suiker
 • Koolhydraten uit rijstmeel en havermoutmeel
 • Hoog eiwitgehalte van 38,9% uit de drie beste eiwitbronnen
 • Toevoeging van goede vetten
 • Complete vitaminen en mineralen ondersteuning


Complex Carb Gainer is nu nog beter! Koolhydraten uit rijst- en havermoutmeel en maar liefst 3 hoogwaardige eiwitbronnen!

Complex Carb Gainer is een unieke weight gainer / maaltijdvervanger met zijn hoogwaardige koolhydraat- en eiwitsamenstelling tegen een zeer scherpe prijs.

Veel weightgainers kun je beter dikmakers noemen. Ze staan bol van de suikers en zijn vooral een spoedrecept voor een buikje, zwembandjes en sterke bloedsuikerschommelingen. Met Complex Carb Gainer maak je de beste keuze!

Complex Carb Gainer is ontwikkeld om bij te dragen aan spiergroei en herstel*. Effectief en verantwoord. De koolhydraten in Complex Carb Gainer komen voor 50% uit rijstmeel en voor 50% uit havermoutmeel. Allebei hoogwaardige complexe koolhydraten, die elkaars unieke eigenschappen aanvullen.

* Eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa

Drie eiwitbronnen die de spieren ondersteunen

Complex Carb Gainer bevat maar liefst 38,9% eiwit (vanille). De toegevoegde eiwitten in Complex Carb Gainer bestaan uit whey concentraat (40%), micellar caseïne (40%) en whey isolaat (20%). Deze eiwitten dragen bij tot de groei van de spiermassa.

MCT olie het unieke vet

De vetten in Complex Carb Gainer komen grotendeels uit MCT-olie dat bekend staat om zijn positieve eigenschappen.
Tel daarbij op de uitgebalanceerde vitaminen en mineralen mix, en Complex Carb Gainer is de ideale weight gainer / maaltijdvervanger.

Versterkt met vitamines en mineralen

Naast de optimale mix van eiwitten, complexe koolhydraten en goede vetten hebben we de Complex Carb Gainer formule nóg sterker gemaakt door een uitgebalanceerde mix aan vitamines en mineralen toe te voegen die perfect aansluit bij een lean bulk fase.

 • Magnesium helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit en is goed voor de spieren
 • Kalium draagt bij aan een normale spierwerking
 • Vitamine C helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, ondersteunt het immuunsysteem en is goed voor het zenuwstelsel
 • Vitamine B6 draagt bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam en draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen
 • Vitamine E dient ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
 • ...En nog een hoop meer!

Gebruik

Maaltijdvervanging: meng 300 ml water of melk met 100 gram (4 volle maatscheppen) Complex Carb Gainer.Extra eetmoment: meng 150 ml water of melk met 50 gram (2 volle maatscheppen) Complex Carb Gainer.

Veelgestelde vragen

V) Voor wie is de Complex Carb Gainer bedoeld?

A) De Complex Carb Gainer kan door iedereen gebruikt worden als eenvoudig te prepareren, smakelijke en voedzame maaltijdvervanger. Daarnaast is het product ook zeer populair onder bodybuilders en fitnessers die voor het aanzetten van spiermassa dagelijks hoge aantallen calorieën moeten binnenkrijgen.

V) Hoe vaak en wanneer kan ik het best een shake nemen?

A) Dit hangt af van je voedingsbehoeften en doelstellingen. We raden aan te beginnen met 1-2 shakes tussen de maaltijden door. Wanneer je dan nog steeds niet naar behoren aankomt kun je dit aantal opschroeven naar 3-4 shakes per dag.


Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.