• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
Complete Food

Complete Food

€ 34,75

incl. belastingen plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Complete Food

De kracht van echte voeding in een handige, lekkere shake!

  • Gemaakt van echte voeding
  • Rijk aan eiwitten & complexe koolhydraten
  • Compleet spectrum aan vitamines & mineralen
  • Heerlijke Sweet Potato Biscuit smaak

Complete Food

Naast training, rust en goed materiaal speelt voeding een hele belangrijke rol in het ondersteunen van jouw actieve levensstijl. Gezonde en verantwoorde voeding begint natuurlijk met een goede basisvoeding, maar omdat het niet altijd mogelijk is een volwaardige maaltijd te kunnen eten wanneer je onderweg bent is er Complete Food. Deze maaltijdshake barst van de volwaardige ingrediënten als whey protein, havervlokken en zoete aardappel. 1 shake levert je maar liefst 23 gram koolhydraten, 26 gram eiwit en slechts 2 gram suiker. Om de voedingswaarden nóg beter te maken hebben we essentiële BCAA’s en een breed scala aan vitamines en mineralen toegevoegd.

Het gemak van een shake, de kwaliteit van een volwaardige maaltijd

Complete Food is gebaseerd op melkeiwit, havervlokken en zoete aardappel. Zo voorziet deze maaltijdshake jouw lichaam van hoge kwaliteit eiwitten, complexe koolhydraten en onverzadigde vetten. Dit hebben we aangevuld met tal van vitamines en mineralen, zodat Complete Food je ook de nodige micronutriënten levert die je normaliter uit een volwaardige maaltijd zou halen. 1 shake levert je slechts 255 kcal, dus Complete Food dient ook als verantwoord tussendoortje in bijvoorbeeld een bulk.

Heerlijk zoet van smaak

Om Complete Food naast havervlokken van nóg meer complexe koolhydraten te voorzien hebben we zoete aardappel toegevoegd. Laat je echter niet misleiden: de smaak Sweet Potato Biscuit smaakt net zo lekker zoet als echte koekjes, en is perfect om de dag superlekker mee te beginnen. Complete Food is verkrijgbaar in 2000 gram verpakking en bevat 30 servings.

Gebruik en dosering

Meng 1 dosering Complete Food (66 gram) met 350 ml melk of een andere drank naar keuze.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.