• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Cafeine Booster - 180 capsules

€ 9,95

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Cafeïne Booster - 180 capsules


De voordelen van een sterke kop koffie in een capsule

  • Eén capsule bevat net zoveel cafeïne als 2 grote koppen koffie
  • De meest effectieve vorm van caffeïne
  • Bevat per capsule 250 mg 100% pure cafeïne anhydrous


De voordelen van een sterke kop koffie in een capsule, de werking kent iedereen.

Gebruik


Neem 1 of 2 capsule(s) in de ochtend tijdens het ontbijt, naar behoefte in de middag herhalen. Neem 30 minuten voor de training 1 tot 2 capsule(s). Neem niet meer dan 3 capsules per dag.

Inhoud: 180 capsules
Grootte Dosering: 1 capsule
Aantal Doseringen per verpakking: 180

Per dosering 1 capsulecafeïne anhydrous 250 mg

Ingrediënten

Cafeïne anhydrous, vulstof: microkristallijne cellulose, capsuleomhulsel: (hydroxypropylmethylcellulose, kleurstof: ijzeroxide), anti-klontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren.

Waarschuwing

Hoog cafeïne gehalte. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Op een droge en koele plaats en buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.


Allergie-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Veel gestelde vragen


V) Is dit cafeïne supplement voor iedereen geschikt?
A) Nee, cafeïne is een aardig intense stof waar een klein deel van de bevolking niet goed tegen kan. Ervaar je hartkloppingen, hoofdpijn en/of aanhoudende slaapproblemen, stop dan direct. Neem bij de eerste keer gebruiken niet meer dan één capsule om je tolerantie te beoordelen. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst de arts.

V) Staat cafeïne op de dopinglijst?
A) Cafeïne wordt door zijn prestatieverhogende werking in sommige gevallen als doping aangemerkt. De stof mag bij controle niet meer dan 12 microgram/ml in de urine voorkomen. Topsporters wordt altijd geadviseerd kritisch te onderzoeken hoeveel cafeïne voor hen is toegestaan.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing:

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.