• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Brown Rice Protein - 750 gram

€ 14,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Brown Rice Protein - 750 gram

Een eiwitshake op basis van slechts één ingrediënt!

  • Plantaardige eiwitshake op basis van bruine rijst
  • 20 gram eiwit per shake
  • Slechts één ingrediënt
  • Zonder toegevoegde smaakstoffen

Brown Rice Protein

Volg jij een veganistische leefstijl en wil jij daarom graag je voedingsstoffen uit plantaardige en natuurlijke bronnen halen? Dan is Brown Rice Protein ideaal voor jou. Deze plantaardige eiwitshake bestaat uit niets anders dan bruine rijst en dient met een eiwitgehalte van 80% als perfecte eiwitbron. De shake is neutraal van smaak, maar mocht je toch op zoek zijn naar een zoeter smaakje dan voeg je gemakkelijk een natuurlijke zoetstof toe. Hanteer je geen veganistische of vegetarische leefstijl, maar ben je op zoek naar eiwitbron zonder dierlijke achtergrond? Ook dan is Brown Rice Protein zeker het proberen waard! Laat je verrassen door de fijne structuur en goede voedingswaarden.

Slechts één ingrediënt

Een eiwitshake op basis van slechts één ingrediënt maken was geen gemakkelijke opgave, maar na lang sleutelen hebben wij de succesformule gevonden. Omdat wij voor onze Brown Rice Protein gebruik maken van het kwalitatief meest hoogwaardige eiwitconcentraat uit bruine rijst, lost deze zeer goed op met plantaardige melk of een andere drank naar keuze in een shakebeker of blender. Zo geniet je supersnel van een perfecte vegan eiwitshake.

Voedingswaarden

Iedere shake van Brown Rice Protein bevat maar liefst 20 gram eiwit, 5% vezels en slechts 0,1 gram suiker. Ook ben je er met Brown Rice Protein van verzekerd dat je een hoop essentiële aminozuren binnen krijgt die je lichaam hard nodig heeft!

Gebruik en dosering

Los 1 maatschep (25 gram) Brown Rice Protein op in tenminste 200-250 ml plantaardige melk of een andere drank naar keuze. Dit kan zowel in een shakebeker of een blender.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.