• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Booty Booster - 270 gram - Ice Tea

€ 29,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Booty Booster - 270 gram - Ice Tea

Booty Booster, een krachtig supplement voor iedere vrouw!

  • Vol krachtige ingrediënten als Beta-Alanine, L-Citrulline en cafeïne
  • Calorievrij
  • Met een heerlijk frisse Ice Tea smaak

Booty Booster

Booty Booster is een krachtig supplement voor iedere vrouw die graag hard werkt voor mooie ronde billen en snel resultaat wil zien. Ingrediënten als cafeïne, Beta-Alanine, L-Citrulline en groene thee extract geven jouw lichaam net dat extra zetje zwaar te kunnen trainen en ondersteunen jouw lichaam optimaal in zware trainingsperiodes. Verkrijgbaar in heerlijke frisse Ice Tea smaak waarna je klaar bent voor een nieuwe (trainings)dag.

Krachtige booster

Om een krachtig supplement als Booty Booster te kunnen ontwikkelen heeft XXL Nutrition de handen ineengeslagen met verschillende fitness experts. Zo weet je zeker dat je de kwaliteit krijgt die je van ons gewend bent tegen de meest scherpe prijs. Booty Booster is calorievrij en daarmee ook perfect te gebruiken in een calorie-beperkend dieet. Door de krachtige ingrediënten als Beta-Alanine, L-Arginine, groene thee extract en EnXtra™ werk je effectief én efficiënt aan een sterke booty!

Gebruik en dosering

Neem 1 maatschep (9 g) met 200 ml melk of een andere drank naar keuze 30 minuten voor de training. Neem niet meer dan 1 maatschep per dag.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.