• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

BCAA Recovery

€ 29,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

BCAA Recovery

BCAA's met Glutamine - 1000 gram voordeelverpakking!


  • Optimale mengverhouding van BCAA's en Glutamine
  • Voordeelverpakking van 1000 gram - 100 doseringen
  • Bevat geen toegevoegde suikers of andere vulstoffen
  • Verkrijgbaar in heerlijke smaken

Wat kan ik van BCAA Recovery verwachten?

Combineert men een innovatieve BCAA Matrix in 4:1:1 verhouding samen met Glutamine, dan krijg je de perfecte BCAA drank! Het moeilijke mixen van Glutamine met BCAA’s is niet meer nodig door BCAA Recovery.

Belangrijk! Weet wat je koopt!

Onze BCAA's worden middels een natuurlijk fermentatieproces onttrokken uit plantaardige bronnen en zo krijg je hoogwaardige BCAA's. Goedkope "Chinese" BCAA's worden echter middels een chemisch hydrolysatieproces gewonnen uit haren of veren. Hoe BCAA's worden gemaakt wordt vaak niet vermeldt door producenten maar wij adviseren om hier voorzichtig mee te zijn. De meeste BCAA poeders met smaak bevatten slechts 50% BCAA's en de rest is aangevuld met suikers (soms wel 40% suiker) onze BCAA Powder met smaak bevat circa 80% BCAA's en heeft geen toegevoegde suikers. Op veel producten staat het aantal BCAA's per dosering maar reken dit altijd om naar 100gram en vergelijk het zo met andere producten. Dan kan je goed vergelijken en kiezen voor het beste product.

Gebruik

Meng 10 gram (2 maatscheppen) BCAA Recovery met 350 ml drank naar keuze en drink deze rondom de training op. BCAA Recovery kan je voor, tijdens en/of direct na de training nemen. BCAA Recovery is uitstekend combineerbaar met Dextro Juice Pro en Waxy Maize.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.