• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
BCAA Powder 4:1:1

BCAA Powder 4:1:1

€ 22,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

BCAA Powder 4:1:1


  • Natuurlijke gefermenteerde BCAA's
  • Heerlijke smaken
  • Bevat geen suiker of vulmiddel
  • In 4:1:1 verhouding


BCAA 4:1:1 Powder

BCAA staat voor essentiële aminozuren en is afkomstig van de term Branched Chain Amino Acids. Deze aminozuren zijn Leucine, Isoleucine en Valine en worden ook wel ‘essentiële aminozuren’ genoemd omdat deze niet door het lichaam zelf aangemaakt kunnen worden. Omdat ze echter wel van groot belang zijn in het ondersteunen van jouw sportieve en actieve levensstijl is het raadzaam deze via supplementen binnen te krijgen. Dit kan perfect via BCAA 4:1:1 Powder van XXL Nutrition. Dit supplement bevat de verhouding 4 (Leucine): 1 (Isoleucine): en 1 (Valine) en is verkrijgbaar in de 2 heerlijke frisse smaken Kokos Ananas (Pina Colada) en Raspberry.

De voordelen van BCAA 4:1:1

BCAA-supplementen zijn met name in 2 verschillende verhoudingen verkrijgbaar op de markt: 2:1:1 en 4:1:1. Het verschil zit hem hier dus in de hoeveelheid Leucine ten opzichte van de andere twee aminozuren Isoleucine en Valine. Door Leucine in hogere hoeveelheid binnen te krijgen werk je optimaal aan eiwitsynthese (het omzetten van eiwitten in spieren), waarbij Isoleucine en Valine een belangrijke ondersteunende rol spelen. BCAA 4:1:1 Powder lost goed en snel op waardoor je deze makkelijk rondom jouw training opdrinkt.

Gebruik en dosering

Meng 2 maatschepen BCAA 4:1:1 Powder (10 gram) met een drank naar keuze en drink deze rondom de training op (vlak vóór, tijdens of na de training).


Ben je op zoek naar BCAA’s in capsule-vorm? Kijk dan eens naar onze BCAA capsules

Veel gestelde vragen

V) Wat is het verschil BCAA Powder 2:1:1
A) BCAA 4:1:1 Powder bevat BCAA's in de verhouding 4:1:1 (Leucine, Isoleucine, Valine) en BCAA Powder in de verhouding 2:1:1 . Er zijn mensen die een voorkeur hebben voor een bepaalde verhouding vandaar dat we 2 soorten aanbieden.

V) Zijn BCAA’s alleen maar nuttig tijdens een dieet?
A) BCAA’s worden het meest gebruikt tijden een dieet, maar ook tijdens de bulk zijn ze aan te raden.

V) Zijn er bijwerkingen aan het gebruik van BCAA’s?
A) Nee, het gebruik van BCAA’s is volledig veilig en vrij van bijwerkingen.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.