• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Amino 7000 325 tabs

€ 23,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Amino 7000 325 tabs

Vernieuwde formule! Whey Hydrolisaat & Beef Protein Isolaat

  • Aminozuren uit Whey Hydrolisaat en Beef Protein Isolaat
  • Ideaal voor onderweg of op reis
  • Nagenoeg koolhydraatvrij en vrij van zoetstoffen en smaakstoffen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding


Amino 7000 is vernieuwd. Een ideale mix van alle aminozuren uit whey hydrolisaat en beef protein isolaat. Elke tablet zit bomvol aminozuren uit hydrolisaat en isolaat.

Voor Amino 7000 hebben wij een veelzijdige mix van aminozuren samengesteld die naadloos aansluit op de behoeften van sporters. Van de ene heb je nou eenmaal meer nodig dan van de andere.

Wanneer zijn aminozuren nou het handigst?

Aminozuren worden veelvuldig ingenomen na, of zelfs voor de training. Maar deze aminozuren komen nog vaker van pas dan je denkt. Amino 7000 is bijvoorbeeld ook ideaal voor onderweg of op vakantie. Door wat Amino 7000 tabletten op zak te hebben sta je altijd sterk wanneer je al een tijdje niks eiwitrijks hebt kunnen eten. Ook is het een ideale amino-bron op momenten dat je weer eens een eiwitloze maaltijd voorgeschoteld krijgt.

Ingrediënten

Whey protein hydrolisaat (bevat melk en soja lecithine), rundvlees proteïne isolaat, dicalciumfosfaat, vulmiddel: magnesiumstearaat.

Gebruik

Neem 1 tot 3 maal per dag 5 tabletten bij een maaltijd of direct na de training. Innemen met voldoende drank naar keuze.

Veel gestelde vragen

V) Komen aminozuren ook van pas op dagen dat ik niet train?
A) Ook op rustdagen kun je aminozuren nemen. Amino 7000 is vooral effectief op momenten dat je even wat minder hebt kunnen eten.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.