• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

Advanced Pre Workout - Passion Fruit - 750 gram

€ 36,75

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Advanced Pre Workout - Passion Fruit - 750 gram

Deze effectieve pre workout is ontwikkeld in samenwerking met erkende fitness professionals om jouw workout van de grootst mogelijke boost te voorzien

  • Een allround pre workout vrij van suikers en vetten
  • Bevat maar liefst 350 mg cafeïne per dosering
  • In de verfrissende smaak passion fruit

Advanced Pre Workout

Gloednieuw uit de XXL Nutrition Diamond Series: Advanced Pre Workout! Deze effectieve pre workout is de opvolger van Der Hammer en is ontwikkeld in samenwerking met erkende fitness professionals om jouw workout van de grootst mogelijke boost te voorzien. Gebruik Advanced Pre Workout vlak voor jouw training en ervaar zelf de voordelen van deze krachtige formule. Door de optimale mix aan krachtige ingrediënten begin je jouw workout met een energieke boost. Advanced Pre Workout is een low sugar product, helemaal vrij van vetten en bevat zelfs 8,6 eiwit per serving. Met maar liefst 30 servings per verpakking haal je gemakkelijk en voordelig alles uit je workout!

Krachtige ingrediënten

Bij de ontwikkeling van Advanced Pre Workout is lang gesleuteld aan de succesformule. Door het gebruik van onder andere l-citrulline, beta alanine, l-carnitine, taurine en cafeïne in de meest optimale samenstelling is dit met de introductie van Advanced Pre Workout gelukt! Voeg hier vitamines als Vitamine D en B12 in combinatie met mineralen als zink en ijzer aan toe en je hebt de meest complete pre workout in handen.

Low sugar en toch goed van smaak

Naast de krachtige ingrediënten speelt smaak een belangrijke rol bij het ervaren van een ware kick. Om deze perfect op elkaar aan te laten sluiten is gekozen voor de verfrissende smaak passion fruit. Deze smaak wordt gerealiseerd door natuurlijke smaakstoffen en een klein beetje zoetstof, wat Advanced Pre Workout een low sugar pre workout maakt.

Gebruik en dosering

Meng 2 maatscheppen Advanced Pre Workout (25 gram) met 200-300 ml drank naar keuze en drink dit 30 minuten voor de training op.

Let op: Advanced Pre Workout bevat een hoog cafeïnegehalte en is daarom niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing


De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.