• gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl
  • gratis verzending vanaf € 30
  • dorenveldlogistics@ziggo.nl

100% Natural Whey Protein

vanaf € 19,75

incl. belastingen plus verzending

Beschrijving

100% Natural Whey Protein


De Puurste eiwitshake op de markt!


  • Hoogwaardig Whey Concentraat & Whey Isolaat
  • Natuurlijke aroma's & kleurstoffen
  • Gezoet met stevia extract
  • Heerlijke zachte smaken


Natural Whey

Hanteer jij een verantwoorde levensstijl waarbij je zoveel mogelijk natuurlijke voedingsstoffen binnen wilt krijgen? Dan is Natural Whey van XXL Nutrition ideaal! Deze innovatieve eiwitshake bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen en bevat dus géén kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. De eiwitten worden gewonnen uit zowel whey concentraat als -isolaat, zodat je zeker weet dat je jouw lichaam van de meest hoogwaardige eiwitten voorziet. En maak je over de smaak ook geen zorgen: om vier heerlijk zachte smaken te kunnen ontwikkelen hebben wij enkel gebruik gemaakt van de natuurlijke zoetstof Stevia.

Whey Concentraat & Isolaat

Met een eiwitgehalte van maar liefst 74,9% is Natural Whey een zeer hoog gedoseerd product. De zuivere eiwitten die hiervoor gebruikt zijn komen uit whey concentraat en whey isolaat. Eiwitten dragen bij aan het spierherstel na fysieke inspanning en stimuleren spiergroei en -kracht. Zorg er dus voor dat je altijd voldoende eiwitten binnenkrijgt, en via Natural Whey ook nog eens in de meest pure vorm mogelijk. Verkrijgbaar in de heerlijke smaken vanille, banaan, aardbei en chocolade en in 2 formaten leverbaar (750 en 2000 gram).

100% natuurlijk

Het is voor jou als sporter van groot belang dat de producten die je gebruikt van hoge kwaliteit zijn. Echter, ook smaak speelt een belangrijke factor in een goed en verantwoord eetpatroon. Omdat wij een 100% Natural Whey wilden maken hebben wij gebruik gemaakt van natuurlijke aroma’s als aardbeienpoeder, bananenpoeder en magere cacaopoeder. Om deze wat zoeter van smaak te maken zijn hier steviolglycosiden aan toegevoegd; een natuurlijke zoetstof gewonnen uit de steviaplant. Zo heb je een heerlijke én verantwoorde eiwitshake met een licht zoete smaak.


Wij hebben 100% Natural Whey Protein Vanille laten testen, het uitgebreide resultaat is hier te vinden.

Gebruik en dosering

Meng 1 maatschep Natural Whey (30 gram) met 250 ml (amandel)melk of een andere drank naar keuze. Omdat de eiwitten afkomstig zijn uit whey is Natural Whey uitermate geschikt om bij het ontbijt of rondom je (kracht)training te gebruiken.

Veelgestelde vragen

V) Waarom is er plastic gebruikt voor deze pot?
A) Wij hebben gekozen voor deze pot omdat dit het meest makkelijk te recyclen plastic is dat er bestaat, wat het daarmee ook meteen milieuvriendelijker maakt.

Waarom is er weinig informatie beschikbaar over dit product?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.


Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.